Bruger i forum - tilmelding, indlæg mm.

Dette forum er for erfaringsudveksling mellem brugere af den danske version af Legacy. For at oprette og svare på indlæg skal man være registreret som bruger og være logget ind. Se herunder om brugen af forum, tilmelding mm.
Carsten Toft M
Webmaster
Indlæg: 71
Tilmeldt: lør 21-05-2005 10:10
Geografisk sted: Sønderborg
Kontakt:

Bruger i forum - tilmelding, indlæg mm.

Indlægaf Carsten Toft M » søn 09-09-2007 21:45

Tilmelding
For at kunne oprette og svare på indlæg, skal du være tilmeldt som bruger i forum og være logget ind (linket Tilmeld øverst i forum).

Tilmeldingen som bruger foregår i to trin: Tilmelding og aktivering.
- Efter tilmelding modtager du en e-mail med emnet [Legacy] Velkommen til Legacy Dansk Forum. I den tilsendte email er vedhæftet et link, som du skal klikke på for at aktivere din konto. Mailen indeholder desuden dit brugernavn og det kodeord, du har valgt. Gem denne e-mail.
- Når du har klikket på linket i den modtagne email, er din konto aktiveret, og du kan logge ind og stille og besvare spørgsmål.
Har du spørgsmål vedr. tilmelding kan du svare tilbage, til administrator, på den modtagne e-mail.

Brugernavn
Vælg et brugernavn, som du kan huske, men brug IKKE din email-adresse som brugernavn, da det altid vil kunne ses – også af brugere, der ikke er medlem af forum. Du må meget gerne bruge dit fulde navn som brugernavn, men gør du ikke det, så skal du underskrive dine spørgsmål og svar med dit fulde navn. Desuden bedes du også angive din email-adresse under din profil, således, at email-linket bliver aktivt for andre brugere i forum, som evt. gerne vil i kontakt med dig.

Det kan ske at administratoren ved en fejltagelse sletter en bruger, men det er da pga. der er valgt et brugernavn, der kan ligne en spambruger. Brugernavnet kan ændres ved henvendelse til administratoren.

Anonyme henvendelser besvares ikke!
- Brug derfor funktionen Underskrift, hvor du kan angive dit fulde navn m.m., så du undgår at stå med ubesvarede spørgsmål. Her bedes du også angive, hvilken version af Legacy, du bruger, f.eks. Legacy 8.0.0.532 Deluxe. Den kan du finde under fanen Legacy startside, hvor du også kan se, om du har nyeste version af programmet.

Sletning af inaktive brugere
Brugere der ikke har været logget ind eller ikke har oprettet indlæg bliver slettet. Se indlæg: http://legacydansk.com/forum/viewtopic.php?t=553
Kan du ikke logge ind, selv om du har brugt korrekt brugernavn og kodeord, kan dette være årsagen. Tilmeld dig som bruger igen.

Oprettelse af indlæg
- Find det relevante forum og skriv et indlæg med dit spørgsmål/kommentar.

Rapportering af problemer/fejl i Legacy
- Fejl rapporteres ved at oprette et indlæg i det forumpunkt, som bedst svarer til dit problem/spørgsmål. Moderatorerne vil så tjekke, om den anførte fejl kan genskabes af dem selv, og hvis ikke, vil andre brugere evt. blive bedt om at melde ind, om de oplever den samme fejl.
- Ved rapportering af problemer og fejl, beder vi dig skrive så udførligt som muligt, hvordan du fandt frem til pågældende sted/ord/skærmbillede, f.eks. 'Valg > Tilpas', fanen 'Kilder' osv.
Desuden bedes du sikre dig, at du har nyeste version af Legacy, da en manglende opdatering kan være skyld i en fejl, eller rettere – en opdatering kan fjerne en fejl!
Mvh,
Carsten

Tilbage til "Brug af forum"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst