Side 1 af 1

Liste over kilder knyttet til person

: fre 23-06-2017 07:22
af GertLidsmoes
I Legacy er det muligt at se hvilke personer, der er knyttet til hver kilde.
Men er det også muligt at se en liste over de kilder, kildehenvisninger og også gerne deres arkivkoder, der knyttet til en bestemt person?

Med venlig hilsen
Gert Lidsmoes

Re: Liste over kilder knyttet til person

: fre 23-06-2017 10:06
af Anne Marie H
Ja, du skal blot klikke på personens kildeikon, samme som du klikker på, når du indtaster kilder for de informationer, du har fundet om personen.

Re: Liste over kilder knyttet til person

: fre 23-06-2017 13:12
af GertLidsmoes
Ja, det er jo rigtigt nok. Jeg kunne blot tænke mig, at det også er muligt at udskrive listen, og at der også var mulighed for at kunne se arkivkoden uden at skulle klikke på hver enkelt kilde. Mvh. Gert

Re: Liste over kilder knyttet til person

: fre 23-06-2017 13:34
af Anne Marie H
Arkivkoden? Hvilken arkivkode mener du? Taler du om linket til en specifik side i Arkivalieronline? Eller...?

Jeg mener ikke, at det kan lade sig gøre uden at klikke på hver linje, men jeg er ikke ved min PC, så jeg tjekker lige, når jeg kommer hjem, hvis det er muligt. Du vil jo altid kunne udskrive en personrapport inkl. kilder.

Re: Liste over kilder knyttet til person

: lør 24-06-2017 06:52
af GertLidsmoes
Jamen, du har jo ret. Det er personrapporten, jeg skal have fat i - og her har jeg ganske rigtigt muligheden for at få vist arkivkoden for hver kilde. Jeg er blevet opmærksom på funktionen arkivkode ved oprettelse af fx kilder. Det er en god hjælp til hurtigt at finde en kildes fysiske placering i mit eget arkiv. Personrapporten giver for så vidt et overblik over hvilke kilder jeg har forsynet med arkivkode.

Re: Liste over kilder knyttet til person

: lør 24-06-2017 07:47
af Anne Marie H
GertLidsmoes skrev:Jamen, du har jo ret. Det er personrapporten, jeg skal have fat i - og her har jeg ganske rigtigt muligheden for at få vist arkivkoden for hver kilde. Jeg er blevet opmærksom på funktionen arkivkode ved oprettelse af fx kilder. Det er en god hjælp til hurtigt at finde en kildes fysiske placering i mit eget arkiv. Personrapporten giver for så vidt et overblik over hvilke kilder jeg har forsynet med arkivkode.


Så det var 'den' arkivkode, du mente. Du er nok den første, jeg har hørt om i alle mine mange år med Legacy, der vitterligt bruger funktionen, som den er tænkt :D

Re: Liste over kilder knyttet til person

: tors 03-08-2017 23:16
af halmholt
Hej Annemarie

Jeg bruger arkivkode på samme måde som Gert. Jeg har som regel et papir som bilag til kilden f.ex. udskrift af email, folketællinger, breve, attester m.m.. Disse papirer har jeg fortløbende arkiveret i ringbind med arkivkoden påført. Det er meget nyttigt når jeg vurderer og sammenligner kilder. Men Legacy har mange muligheder for registrere på forskellige måder.