Skift til Legacy 9

Få hjælp til download og installation af Legacy.

Redaktører: Oversættergruppe, Testere

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4233
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Skift til Legacy 9

Indlægaf Anne Marie H » tirs 18-04-2017 08:37

Legacy 9 download.

Download skal som sædvanligt ske her fra siden http://legacydansk.com/?page=downloadLegacy

Har man tidligere købt Legacy Deluxe (uanset hvor gammel version man har) så koster det 21.95 USD at opgradere til Legacy 9.
Hvis man ikke tidligere har købt Legacy Deluxe, men blot har kørt med standardudgaven, så koster Legacy 9 Deluxe 29.95 USD.

OBS! Hvis man downloader Legacy 9, så får man ikke automatisk Deluxe-udgaven. Den skal som altid købes (medmindre man har købt Legacy 8 Deluxe inden for de seneste måneder, som nævnt ovenfor).

BEMÆRK!
Det er IKKE et krav at opgradere til Legacy 9! Man kan køre videre med Legacy 8, som i hvert fald i en lang periode vil blive vedligeholdt, men selvfølgelig ikke tilført nye funktioner.

Man skal også være KLAR over, at når man opgraderer fra Legacy 8 til Legacy 9, så overskrives Legacy 8, og man vil IKKE kunne komme tilbage til Legacy 8. Opgraderingen konverterer også ens slægtsfil, således at den kan håndtere de nye funktioner i Legacy 9! Det gælder uanset, om man har den gratis standardudgave eller Legacy 8 Deluxe. Se i øvrigt her "Kom godt i gang med Legacy 9" viewtopic.php?f=5&t=3829

Man har valgt at gøre det på den måde, fordi erfaringerne med opgraderingen i sin tid fra Legacy 7 til Legacy 8 gav anledning til mange nervøse brugere, der ikke kunne overskue flytning af filer og medier. Så Legacys standardmapper til data- og mediefiler forbliver med opgraderingen til Legacy 9 de samme, og der røres ikke ved disses placeringer ved opgraderingen.

Den dansksprogede indbyggede Hjælp-fil i Legacy 9 er oversat og medfølger, når du downloader programmet fra Legacydansk.com.

Den dansksprogede brugermanual købes her viewtopic.php?f=13&t=3929
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.279 + Windows 10)

Tilbage til "Download og installation"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster