Legacy 8 - Kom godt igang!

Få hjælp til download og installation af Legacy.

Redaktører: Testere, Oversættergruppe

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4574
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Legacy 8 - Kom godt igang!

Indlægaf Anne Marie H » fre 24-02-2017 11:39

Kære Legacy brugere (specielt brugere, der har brugt tidligere udgaver af Legacy),

Legacy 8 downloades her http://legacydansk.com/?page=downloadLegacy

Der er ved installationen af Legacy 8 ændret et par ting i forhold til tidligere udgaver af Legacy, og der er derfor lige et par ting, I skal vide:

1) Programmet gemmes nu som standard under c:\Programmer, se vedlagte.

2) Data- og billedmapper - og andre, gemmes nu som standard under Dokumenter, se vedlagte.

For at være sikker på at få dine data korrekt med over i Legacy 8 fra tidligere udgaver af Legacy, kan du gøre to ting, når du skal i gang:

A) Åbn Legacy 8, klik på den runde knap med det blå 'L' i øverste venstre hjørne, klik på Åbn fil... Klik på den øverste knap Vælg filen ved at bruge Windows dialogboks. Find nu din slægtsfil i den gamle mappe c:\Legacy\Data - dobbeltklik, og nu vises så vinduet Konverter slægtsfil

Klik på en af de angivne knapper... Jeg har altid selv valgt den øverste (Kopier min slægtsfil til mappen Dokumenter, konverter den derefter til det nye format og åbn den), men har så også altid haft en backup i forvejen. Ved at vælge den øverste mulighed, bliver din slægtsfil flyttet til standardmappen under Dokumenter.

Eller...

B) Kopiere slægtsfilen i c:\Legacy\Data til C:\dokumenter\Legacy Family Tree\Data - processen er derefter fuldstændig den samme som ovenfor beskrevet, bortset fra, at din slægtsfil allerede ligger i den rigtige mappe... og du bevarer en kopi af din slægtsfil i Legacy 7.5.

C) Billeder kan flyttes med Legacys nye billedsamler-funktion. Klik på Funktioner i hovedmenuen, og derefter ikonet Saml mediefiler. Du skal dog være opmærksom på, at dette samler dine filer i én mappe. Hvis du vil have billederne fordelt i flere undermapper, skal du selv flytte mapperne og deres indhold over i den nye mediemappe på C:\Documents\Legacy Family Tree\Media


Bemærk, at Legacy 8 Standard er gratis. Ønsker man Legacy 8 Deluxe, skal man betale 21,95 US$ (hvis man er Legacy bruger i forvejen, ellers 29,95 US$). Opgraderingen til Legacy 8 Deluxe er dog gratis, hvis man har købt Legacy 7.5 Deluxe senere end 8. maj 2013.

Steddatabasen skal downloades særskilt herfra http://www.legacyfamilytree.com/GeoDBDownload.asp
Steddatabasen indeholder de gamle danske sogne, herreder og amter.

Bemærk også, at hvis du har installeret Legacy 7.5 som anbefalet direkte på c-drevet, så påvirker installationen af Legacy 8 IKKE Legacy 7.5, hvis du bruger standardindstillingerne for Legacy 8.
God fornøjelse med Legacy 8 :D

Og så et lille PS:
Hvis du ikke følger de anbefalede indstillinger for programmet, kan det medføre, at evt. fejl ikke umiddelbart kan findes og tilrettes, fordi vi - når vi forsøger at hjælpe her i Forum - arbejder ud fra bestemte forudsætninger i forhold til programmets funktioner. Du skal derfor gøre opmærksom på, at du har valgt at ændre i programmets standardopsætning, så de, der prøver at hjælpe dig her i Forum, er klar over det. Hvis du ikke følger Legacys anbefalinger/standard for installation, så kan det IKKE garanteres, at programmets funktioner opfører sig som forventet.
Vedhæftede filer
c_programmer.jpg
Legacy 8 installeres som standard under c:programmer
(154.25 KiB) Downloadet 928 gange
Dokumentmappe.jpg
Data- og billedmapper m.m. installeres som standard under c:Dokumenter
(84.72 KiB) Downloadet 1037 gange


Senest placeret øverst af Anne Marie H fre 24-02-2017 11:39.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.368 + Windows 10)

Tilbage til "Download og installation"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst