fejl i "rapportmellemrum"

Få hjælp til opsætning af skærmvisning og andre generelle indstillinger i Legacy

Redaktører: Oversættergruppe, Testere

Lone Wredstrøm
Indlæg: 64
Tilmeldt: søn 09-03-2008 21:51
Geografisk sted: København
Kontakt:

fejl i "rapportmellemrum"

Indlægaf Lone Wredstrøm » lør 03-01-2015 11:44

På efterårets kursusdag hjemme hos AMH viste jeg, at når jeg vil rette i "rapportmellemrum", så bliver jeg smidt helt af Legacy.
Er fejlen blevet indberettet? Jeg har nyeste version, men fejlen er der stadig. :?

Rapportmenu - bøger - aner - rapportvalg - sideopsætning - rapportmellemrum
Lone

Brugeravatar
steenmp
Indlæg: 141
Tilmeldt: søn 22-05-2005 12:37
Geografisk sted: Boring, 8763 Rask Mølle
Kontakt:

Indlægaf steenmp » lør 03-01-2015 12:56

Hej Lone.
Jeg har lige prøvet efter din "opskrift", og kommer ikke længere end til at trykke "Ane". Så går programmet i stå.
Med venlig hilsen

Steen Møller Pedersen
http://www.steenmp.dk/family
version: 9.0.0.226

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » lør 03-01-2015 13:56

Når jeg klikker på Rapporter > Anebog > fanen Sideopsætning > knappen Rapportmellemrum og ændrer mellemrummene, så kører programmet, som det skal.

... og det virker også, hvis jeg tager den lidt bagvendte vej, som du beskriver :)
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Lone Wredstrøm
Indlæg: 64
Tilmeldt: søn 09-03-2008 21:51
Geografisk sted: København
Kontakt:

Fejl

Indlægaf Lone Wredstrøm » lør 03-01-2015 15:00

Ja AMH det kunne du også ved vores kursusdag, men der var heldigvis 1 eller 2 andre som fejlede på samme måde som jeg.
Så du lovede at indberette fejlen.
Lone

Brugeravatar
Bent Mortensen
Indlæg: 195
Tilmeldt: ons 19-04-2006 18:49
Geografisk sted: Holstebro
Kontakt:

Indlægaf Bent Mortensen » lør 03-01-2015 15:20

Jeg får ikke det problem, jeg kan ikke få programmet til at gå ned
venlig hilsen
Bent Mortensen
Legacy DeLuxe Ver.9.0.0.226
Windows 10 Home

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Re: Fejl

Indlægaf Anne Marie H » lør 03-01-2015 15:35

Lone Wredstrøm skrev:Ja AMH det kunne du også ved vores kursusdag, men der var heldigvis 1 eller 2 andre som fejlede på samme måde som jeg.
Så du lovede at indberette fejlen.


Ja, det husker jeg nu - men det er lidt svært at melde en fejl ind, som man ikke selv kan genskabe.

Hvilken Windows-version er det, at du/I bruger, som får denne fejl?
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » lør 03-01-2015 15:36

Bent Mortensen skrev:Jeg får ikke det problem, jeg kan ikke få programmet til at gå ned


Bent, hvilken Windows-version bruger du?
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Brugeravatar
Bent Mortensen
Indlæg: 195
Tilmeldt: ons 19-04-2006 18:49
Geografisk sted: Holstebro
Kontakt:

Indlægaf Bent Mortensen » lør 03-01-2015 15:37

Jeg bruger Windows 7
venlig hilsen
Bent Mortensen
Legacy DeLuxe Ver.9.0.0.226
Windows 10 Home

Lone Wredstrøm
Indlæg: 64
Tilmeldt: søn 09-03-2008 21:51
Geografisk sted: København
Kontakt:

Indlægaf Lone Wredstrøm » lør 03-01-2015 18:15

Jeg har Legacy vers. 8.0.0.459 og Windows Vista
Lone

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » lør 03-01-2015 18:27

steenmp skrev:Hej Lone.
Jeg har lige prøvet efter din "opskrift", og kommer ikke længere end til at trykke "Ane". Så går programmet i stå.


Steen, hvilken Windows-version bruger du?
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Lone Wredstrøm
Indlæg: 64
Tilmeldt: søn 09-03-2008 21:51
Geografisk sted: København
Kontakt:

Indlægaf Lone Wredstrøm » lør 03-01-2015 19:07

UPS, nu gik jeg via værktøjsliniens Rapporter - anebog - og her kunne jeg godt gå ind og ændre i opsætningen.
Det er åbenbart når jeg går den anden vej, at det fejler.
Jeg skal åbenbart blot huske at bruge værktøjslinierne, sådan som du viste os på kurset :oops:
Lone

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » søn 04-01-2015 00:30

:D
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

pni
Indlæg: 34
Tilmeldt: ons 09-02-2011 19:58
Kontakt:

Indlægaf pni » tirs 10-02-2015 18:53

Hej Anne Marie

Jeg sidder stadig med det samme problem, som ikke er løst for mig endnu.
Raportmellemrum kan jeg ikke bruge på min windows 7, men på min windows 8 virker det godt nok.
Bruger den løsning der er omtalt, men jeg bliver lukket af min Legacy når jeg forsøger, så gode råd efterlyses.

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4156
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » ons 11-02-2015 00:08

pni skrev:Hej Anne Marie

Jeg sidder stadig med det samme problem, som ikke er løst for mig endnu.
Raportmellemrum kan jeg ikke bruge på min windows 7, men på min windows 8 virker det godt nok.
Bruger den løsning der er omtalt, men jeg bliver lukket af min Legacy når jeg forsøger, så gode råd efterlyses.


Jeg prøver at indberette fejlen, men hvordan det bliver modtaget, vil tiden vise. Måske er vi heldige, at andre brugere i andre lande, har oplevet det samme.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Lone Wredstrøm
Indlæg: 64
Tilmeldt: søn 09-03-2008 21:51
Geografisk sted: København
Kontakt:

Re: fejl i "rapportmellemrum"

Indlægaf Lone Wredstrøm » søn 29-07-2018 10:52

Jeg er et tålmodigt menneske, som ikke får rettet fejl med det samme.
Jeg har STADIG problemet med at jeg ikke kan rette Rapportmellemrum når jeg laver anebøger mm.
Nu har jeg vers. 9.0.0.226 og Windows 10, men det fortsætter med problemet.

Når jeg prøver at klikke på feltet "Rapportmellemrum" kommer som også i 2015 en box med tekst "Run time error 380. Invalid property value" og Legacy bliver lukket ned øjeblikkeligt.

Jeg kan desværre ikke vedhæfte et skærmfoto, det er for stort.
Jeg spurgte om hjælp til problemet i Facebookgruppen i går, uden det gav en udvej.

God fortsat søndag
Lone


Tilbage til "Skærmvisning og opsætning"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst