Fejl vedkopiering af kilder.

Få hjælp til registrering af kilder

Redaktører: Oversættergruppe, Testere

J. Madsen
Indlæg: 51
Tilmeldt: man 18-09-2006 12:33
Geografisk sted: 9310
Kontakt:

Fejl vedkopiering af kilder.

Indlægaf J. Madsen » søn 11-02-2018 18:09

Hej.

Jeg har opdaget en fejl i Legacy, når jeg kopiere en begivenhed med tilhørende kilde. Hvis jeg har tilføjet et link i kildehenvisningen, og kopiere begivenheden og indsætter det på en anden person, så kan linket ikke åbnes hos den/de nye person(er) den er kopieret til.

Jeg ved godt at man kan bruge "delt begivenhed", men vil gerne persongøre begivenheds beskrivelsen for hver person.

Mvh. Jens.
Med venlig hilsen

Jens Madsen
(Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4109
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Re: Fejl vedkopiering af kilder.

Indlægaf Anne Marie H » søn 11-02-2018 18:15

Det virker fint hos mig. Du skal dobbeltklikke på det ikon, der vises under kildedetaljer, se vedlagte
Link til kilde.jpg
(62.62 KiB) Ikke downloadet endnu
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)

J. Madsen
Indlæg: 51
Tilmeldt: man 18-09-2006 12:33
Geografisk sted: 9310
Kontakt:

Re: Fejl vedkopiering af kilder.

Indlægaf J. Madsen » fre 09-03-2018 08:37

Hej igen.

Mærkeligt... På kildehenvisnings fanen 'Billeder' er der * men når jeg trykker på ikonet åbner mediegalleri for kildedetalje, men den er tom! :shock: :roll: :?:
Med venlig hilsen

Jens Madsen
(Legacy Deluxe 9.0.0.226 + Windows 10)


Tilbage til "Kilder"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst