Side 1 af 1

kildehenvisning til billeder

: ons 12-02-2014 11:59
af Hanne Thøgersen
Jeg har brug for nogle gode ideer til, hvordan man registreret, hvor man har portrætter af personen fra, således at det kan ses ved udgivelse på internettet - ud over at man selvfølgelig kan notere det under Notater
Venlig hilsen
Hanne Thøgersen

: man 10-03-2014 15:11
af Airtime
Ja, det ville være rart med den mulighed. Jeg har også ledt og eksperimenteret efter det - uden held.
Det man skriver under billederne kommer jo ikke med :(

: man 10-03-2014 16:50
af Anne Marie H
Airtime skrev: Det man skriver under billederne kommer jo ikke med :(


Jo, det gør det da - du skal bare huske alle fluebenene.

kildehenvisning til billeder

: tirs 11-03-2014 00:09
af Hanne Thøgersen
Kære Anne Marie
Det ville være dejligt hvis du skrev, hvor i "Billedgalleri for .." man kan skrive en kildehenvisning og hvor man skal sætte de flueben, som skal til for at kildehenvisningen vises ved oprettelse af hjemmesidefiler.
Venlig hilsen
Hanne Thøgersen

: tirs 11-03-2014 00:25
af Anne Marie H
Jeg besvarede konstateringen af, at det man skriver under billederne kommer ikke med... og det gør det, og det var ikke hjemmesidefiler, jeg besvarede for.

Du kan ikke tilknytte kilder til billeder direkte, men da alle billeder jo er tilknyttet en begivenhed, så følger kildehenvisningen til begivenheden jo billederne.

Hvis det ikke er nok, kan du tilføje yderligere kommentarer til et billede i tekstfeltet. For hjemmesidefiler kan disse kommentarer til billedet skrives i begivenhedsnotaterne.

: tirs 11-03-2014 07:25
af Airtime
Kære Anne Marie

Spørgsmålet fra Hanne er helt konkret og giver ikke anledning til misforståelser, så uanset hvilken kategori det er stillet i, bør svaret gå på spørgsmålet og ikke på kategorien.

PS. I mine øjne er spørgsmålet iøvrigt også placeret helt korrekt. :wink:

17.3.:
Anne Marie har ændret teksten i sit indlæg af 11.3. efter mit indlæg er skrevet og emnet er flyttet, hvorfor mine kommentarer kan virke underlige. Se derfor venligst bort fra dette indlæg.

kildehenvisning til billeder

: man 17-03-2014 00:46
af Hanne Thøgersen
tak til Airtime fordi du tilkendegiver, at du forstår, hvad jeg mener.
Til Anne Marie: du skriver, at billeder knytter til en begivenhed. Det forstår jeg overhovedet ikke, men det er ikke korrekt, at der er samme kilde til begivenhed og billede.
Man kan hente digitaliserede fotos fra Det Kongelige Biblioteks billedsamling og gengivie dem med henvisning til, hvorfra de er hentet. Det er det, jeg meneer med kildehenvisning. Du har jo svaret, st Legacy desværre ikke har en sådan funktion, så jeg klarer kravet ved at skrive min kildehenvisning under notater.
Venlig hilsen
Hanne Thøgersen
_________________
Med venlig hilsen
Hanne Thøgersen