Sammenlægning af filer

Få hjælp til det som ikke lige passer andre steder

Redaktører: Testere, Oversættergruppe

Hellej
Indlæg: 3
Tilmeldt: tirs 12-03-2013 21:37
Kontakt:

Sammenlægning af filer

Indlægaf Hellej » ons 09-01-2019 22:36

Jeg har desværre fået lavet noget rod og håber nogen kender en vej ud.

Sagen er den, at jeg har fundet ud af, at den fil jeg troede var den sidste nye jeg arbejde på, åbenbart ikke var det. For data jeg havde tilbage i maj sidste år er ikke i den fil jeg pt arbejder med.

Jeg har prøvet at åbne filen fra maj sidste år, og de data jeg søgte var der.
Så jeg ved, at jeg har fået lavet noget rod engang efter maj måned 2018.

MEN, hvordan kan jeg lægge to filer sammen? Jeg kan finde sammenlign fil muligheden, men jeg kan ikke helt finde ud af, hvordan jeg får dem flettet sammen, så jeg får mine data med over uden at jeg behøver taste alt igen. Det er jo ikke helt til at vide, hvor jeg mere mangler oplysninger.

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4362
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Re: Sammenlægning af filer

Indlægaf Anne Marie H » tors 10-01-2019 09:48

Du bør ikke have flere filer liggende med samme navn, jeg tænker, at problemet måske opstår, fordi du lukker din fil forkert, nemlig ved at bruge Gem fil, men det skal man ikke!

Legacy gemmer de data, du indtaster/retter helt automatisk, når du har tastet og klikket på Gem i f.eks. Personinformationsvinduet, under Begivenheder osv. Derfor skal man ikke gemme filen, når man lukker programmet, men man skal selvfølgelig lave en sikkerhedskopi. Det har jeg skrevet lidt om her http://legacydansk.dk/onewebmedia/Nyhedsbrev_1-2018.pdf Så man har altså kun een udgave af en slægtsfil liggende på sin PC + et par sikkerhedskopier på eksterne medier. Legacy-filerne ender på .fdb, sikkerhedskopier er .zip-filer.

Men nu til dit problem: Du skal bruge funktionen Sammenlign to filer. Når du har åbnet vinduet, skal du klikke på knappen Hjælp i nederste højre hjørne, hvor det forklares, hvordan du skal gøre. Husk at lave sikkerhedskopi (Fil > Sikkerhedskopi) af de to filer, der skal sammenlignes, så er du sikker på at kunne gøre et nyt forsøg på fletning, hvis noget skulle gå galt i første omgang :D
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10)


Tilbage til "Diverse"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster