Slægtsbogcenter - særligt tekstafsnit

Få hjælp til opsætning og udskrift af rapporter.

Redaktører: Testere, Oversættergruppe

jfh
Indlæg: 65
Tilmeldt: tors 02-03-2006 14:26
Geografisk sted: 2000
Kontakt:

Slægtsbogcenter - særligt tekstafsnit

Indlægaf jfh » tors 01-09-2016 18:28

Legacy 8.0.0.566 - Windows10

Jeg bemærker, at i Slægtsbogscenter "Særligt tekstafsnit" bliver bogstaverne ÆØÅ omsat til underlige tegn. Ikke i overskriften, men i selve teksten.

Det tyder på, at feltet ikke er knyttet til den danske sprogfil.

Er det kun hos mig, eller er det generelt ?

mvh/Jørgen

boejesen
Indlæg: 187
Tilmeldt: lør 19-09-2009 20:00
Geografisk sted: Hvidovre
Kontakt:

Indlægaf boejesen » fre 02-09-2016 16:37

Hej
Jeg har også dette problem og har ikke fundet ud af at få det løst helt endnu.
Se dette: viewtopic.php?t=3392
nogle gange kunne jeg få det væk som beskrevet i mit indlæg den 13-07-15 kl 15:17.
Hilsen
Peter Bøjesen Jensen
hjemmeside: www.boejesen.dk

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4523
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » fre 02-09-2016 17:45

Jeg prøver lige at tjekke om f.eks. Norske og svenske brugere oplever det samme, men da jeg ikke har hørt fra andre brugere, så kunne det tyde på, at det kan være noget, der ligger udenfor Legacy.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.339 + Windows 10)

jfh
Indlæg: 65
Tilmeldt: tors 02-03-2006 14:26
Geografisk sted: 2000
Kontakt:

Indlægaf jfh » lør 03-09-2016 13:09

Efter at have set Boejesen's indlæg, kan jeg tilføje, at æøå (ÆØÅ) også bliver ændret til mærkelige tegn under "Yderligere": copyright, tilegnelse, forord, forkortelser og introduktion. Men ikke under forside. Som jeg skitserede i mit første indlæg.

Jeg har en bærbar med Leg 8.0.0.544 og windows10. Samme problemstilling her.

Jeg har tillige en maskine med Windows 7 og Leg. 8.0.0.544 (den maskine er på aftægt, men fungerer fint). Her vises det korrekt.

Den boks, som man skriver teksten i, er den samme for alle, hvor problemstillingen opstår. Det kan være en ledesnor

mvh/Jørgen

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4523
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » søn 04-09-2016 14:29

Tak - jeg melder fejlen ind til udviklerne.

Du bør opdatere til 8.0.0.566 - det gør dog ingen forskel på æ, ø og å problemet.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.339 + Windows 10)

jfh
Indlæg: 65
Tilmeldt: tors 02-03-2006 14:26
Geografisk sted: 2000
Kontakt:

Indlægaf jfh » søn 04-09-2016 22:27

Jeg siger tak. Så er sagen jo i gode hænder.

mvh/Jørgen

Til Boejesen.
Jeg håber, du også fremover vil følge denne "tråd" og give lyd fra dig, hvis der ikke sker noget.

boejesen
Indlæg: 187
Tilmeldt: lør 19-09-2009 20:00
Geografisk sted: Hvidovre
Kontakt:

Indlægaf boejesen » tirs 06-09-2016 20:45

Hej Jørgen
Du kan tro, at jeg følger med. Håber at problemet kan blive løst.
Hilsen

Peter Bøjesen Jensen

hjemmeside: www.boejesen.dk


Tilbage til "Rapporter"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster