Programfejl i Migrationsrapport

Få hjælp til opsætning og udskrift af rapporter.

Redaktører: Testere, Oversættergruppe

Brugeravatar
Knud Heidelbach
Indlæg: 114
Tilmeldt: ons 06-02-2013 08:45
Geografisk sted: 4600 Køge
Kontakt:

Programfejl i Migrationsrapport

Indlægaf Knud Heidelbach » tors 20-03-2014 11:20

hej
Programfejl i forbindelse med dannelse af Migrationsrapport:
Forudsætning:
En kvinde i efterkommerlinjen har et barn med mand A, og mand B. Mand A’ barn, barn har en efterslægt i land X. Mand B’ barn har en efterslægt i land Y.
Virkning:
Når der dannes M-rap hvor mand A er sat som foretrukket, mangler efterslægten fra land Y.
Når der dannes M-rap hvor mand B er sat som foretrukket, mangler efterslægten fra land X.
Hvis der inden dannelse af M-rap åbnes og lukkes enten anebog eller efterslægtsbog, dannes en korrekt M-rap med efterslægten opført i både X og Y land. Dog vises en fejlrapport, som jeg svare nej til, inden rapporten dannes. Se vedhæftede.
Ingen ændring ved kørsel af vedligeholdelse
Vedhæftede filer
Migratinsrapp fejl.JPG
(38.54 KiB) Downloadet 84 gange
Venlig hilsen
Knud

Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10 (64 bit)

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4362
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » tors 20-03-2014 13:24

Er der andre brugere, der kan bekræfte dette? Jeg kan ikke se det ud fra de efterkommergrupper, jeg har.

Har du sat flueben ved "Inkluder en liste over ikke-steder"? Og i givet fald, hvad siger den?
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10)

Brugeravatar
Knud Heidelbach
Indlæg: 114
Tilmeldt: ons 06-02-2013 08:45
Geografisk sted: 4600 Køge
Kontakt:

Indlægaf Knud Heidelbach » tors 20-03-2014 14:16

Hej
Har flueben i "Inkluderer en liste over ikke-steder", og den er tom idet jeg tidligere har rettet fejl og mangler
Venlig hilsen
Knud

Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10 (64 bit)

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4362
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » tors 20-03-2014 22:09

Jeg har konstateret fejlen, og har meldt det til udviklerne. De har dog endnu ikke anerkendt fejlen, og derfor ved jeg ikke, hvornår det evt. bliver rettet.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10)

Brugeravatar
Knud Heidelbach
Indlæg: 114
Tilmeldt: ons 06-02-2013 08:45
Geografisk sted: 4600 Køge
Kontakt:

Indlægaf Knud Heidelbach » fre 21-03-2014 08:37

Hej Anne Marie
Tak
Venlig hilsen
Knud

Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10 (64 bit)

Brugeravatar
Anne Marie H
Teamleder
Indlæg: 4362
Tilmeldt: søn 22-05-2005 22:17
Geografisk sted: Greve
Kontakt:

Indlægaf Anne Marie H » fre 21-03-2014 18:54

Så er fejlen anerkendt af udviklerne, og er sat som 'Haster'-opgave, men der er ikke sat dato på.

Bemærk: Fejlen er der kun, når Migreringsrapporten er den første rapport, der køres.
Venlig hilsen
Anne Marie Holck (Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10)

Brugeravatar
Knud Heidelbach
Indlæg: 114
Tilmeldt: ons 06-02-2013 08:45
Geografisk sted: 4600 Køge
Kontakt:

Indlægaf Knud Heidelbach » man 26-05-2014 16:10

Hej
Fejlen er der stadig stadig, efter sidste opdatering!
Der er fortsat heller ikke flag på oprindelsesrapporten
Venlig hilsen
Knud

Legacy Deluxe 9.0.0.318 + Windows 10 (64 bit)


Tilbage til "Rapporter"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster